η ταυτότητα

Για περισσότερα από 31 χρόνια παρέχουμε συμβουλευτικές και μελετητικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και αξίας, σε επιχειρήσεις, φορείς και οργανισμούς τόσο του ιδιωτικού όσο και του δημόσιου τομέα, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Πετύχαμε να γίνουμε η μεγαλύτερη συμβουλευτική εταιρεία στην Ελληνική Περιφέρεια, με εφόδια την πολυετή παρουσία, την επιστημονική εξειδίκευση, αλλά και το έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό και γι’ αυτό νοιώθουμε όλοι μας περήφανοι.

Με απόλυτη συνέπεια και επαγγελματισμό, παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα συμβουλευτικών υπηρεσιών, στηρίζοντας αποτελεσματικά κάθε επιχειρηματική προσπάθεια και αναπτυξιακή πρωτοβουλία.

Εδρεύουμε στο Ηράκλειο της Κρήτης και δραστηριοποιούμαστε σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, όπου έχουμε υλοποιήσει μελέτες και έργα για περισσότερους από 650 πελάτες, που μας έχουν εμπιστευτεί και συνεχίζουν να μας εμπιστεύονται, δίνοντας μας δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε.

Είμαστε μέλη του Συνδέσμου Εταιρειών Συμβούλων Μάνατζμεντ Ελλάδος (ΣΕΣΜΑ) και εφαρμόζουμε Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας, σύμφωνα με το Διεθνές Πρότυπο ΕΝ ISO 9001:2015 (ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ), καθώς και Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης, σύμφωνα με το Διεθνές Πρότυπο EN ISO 14001:2015 (ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ).

Ισολογισμός 2014    Ισολογισμός 2013